Over ons

Bouwservice Lensvelt

Bouwservice Lensvelt is sinds 2010 actief op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en renovatie voor bedrijven en particulieren. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Brabant, maar ook buiten deze regio kunnen wij uw project verzorgen.

Wij verzorgen onze projecten in samenwerking met aannemersbedrijf Lensvelt Bouwprojecten, deze is al ruim 40 jaar werkzaam in de bouw.

Volledige dakrenovatie
Volledige dakrenovatie

Wij bouwen woningen, plaatsen aanbouwen, badkamers, tegelvloeren, dakopbouwen, dakkapellen, overkappingen, voeren interne verbouwingen uit en doen kozijnrenovaties. Kortom, voor alles op het gebied van bouw, verbouw en renovatie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen voor u de bouwtekeningen en constructieberekeningen en het regelen van de eventueel benodigde vergunningen.

Onze werkwijze

Bij onze eerste kennismaking brengen we uw wensen in kaart waarbij we een helder beeld krijgen van wat we gaan doen.

Samenwerking

In samenwerking met een vast team van onderaannemers, waaronder timmermannen, metsellaars, loodsgieters, elektriciëns en schilders verzorgen wij uw project van A tot Z. Wij coördineren het complete traject waarbij wij u als opdrachtgever continue betrekken bij het proces.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek...

Tijdens een gesprek kunnen we samen uw wensen bespreken en hieruit een doelgerichte samenwerking tot stand brengen.