Aanbouw

Meer leefruimte met een aanbouw!

U wilt meer leefruimte zonder dat u hoeft te verhuizen, dan zou een aanbouw hiervoor de oplossing kunnen bieden. Hiermee creëren we meer ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, badkamer, kantoorruimte of een serre. Wij plaatsen een aanbouw in alle soorten en maten volledig naar uw wens.

Het proces

Bij het eerste gesprek bespreken wij uw wensen en denken wij graag mee naar de mogelijkheden voor uw woning. Bij het realiseren van uw aanbouw beginnen wij bij standaard werkzaamheden zoals, doorbraak- en funderingswerkzaamheden en wanden- en dakconstructie.
Vervolgens houden wij ons bezig met de binnenafwerking zoals, electra, plafond, stukwerk, vloer en schilderwerken. Tijdens het project wordt u continue betrokken bij het proces, zodat het eindresultaat voldoet aan uw wensen en onze kwaliteitseisen. Gedurende de ontwikkeling van uw project heeft u één aanspreekpunt. Zo blijft het persoonlijk en overzichtelijk.

Eén vast team voor uw aanbouw

In samenwerking met een vast team van onderaannemers, waaronder timmermannen, metsellaars, loodsgieters, elektriciëns en schilders verzorgen wij uw project van A tot Z. Wij coördineren het complete traject waarbij wij u als opdrachtgever continue betrekken bij het proces.

Erkend EPDM dakverwerking monteur

Sinds 2016 zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van EPDM dakrubber. Dit wordt gebruikt voor platte daken en gootbekleding voor uw aanbouw. Als opdrachtgever bent u verzekerd van deskundig advies en correcte montage van alle EPDM producten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek...

Tijdens een gesprek kunnen we samen uw wensen bespreken en hieruit een doelgerichte samenwerking tot stand brengen.